info Vignette

Voxinfo este distribuitor autorizat al National Payment Plc

Informatii plată

Cardul de credit este acceptat de OTP, banca principală din Ungaria

Restricții de circulație pentru camioane în weekend pe autostrăzile maghiare

În timpul călătoriilor în traficul intens camioanele pot îngreuna circulația motiv pentru care la fel ca în multe țări europene Ungaria a implementat așa-numita interdicție pentru camioane. Această restricție este de obicei mai lungă vara, din cauza traficului crescut cu camioane. Aceasta se datorează nu numai daunelor aduse mediului de traficul intens, dar și uzurii drumurilor. Aceasta ajută la reducerea traficului de autoturisme, la reducerea zgomotului și contribuie la scăderea accidentelor. 

 

La ce vehicule se aplică restricția? 

Bazat pe un decret guvernamental maghiar, interdicția pentru camioane se aplică următoarelor vehicule: "toate camioanele, tractoarele, tractoarele agricole, vehiculele lente, și combinațiile acestor vehicule cu remorci, care depășesc o greutate totală permisă de 7,5 tone." 

Cu toate acestea, restricția nu se aplică camioanelor cu următoarele tipuri de încărcături: camioanele cu clasificarea de mediu EURO 3, cele care transportă animale vii, produse lactate proaspete, carne, produse de patiserie proaspete, alimente perisabile, legume și fructe. De asemenea, sunt exceptate camioanele implicate în prevenirea și intervenția în caz de catastrofe, sarcinile municipale, vehiculele diferitelor organizații și organisme de stat și ale agențiilor de aplicare a legii, precum și mărfurile care servesc la echiparea evenimentelor culturale, economice și sportive. 

 

Profită la maximum de interdicția pentru camioane în weekend pe autostradă! 

Weekend-urile oferă o oportunitate excelentă pentru o pauză plină de experiențe, iar vestea bună este că camioanele nu vă vor împiedica progresul. Pentru a evita în totalitate camioanele, profitați de confortul autostrăzii. 

 

Nu uita să cumperi vigneta pentru autostradă! 

Ungaria are autostrăzi cu taxă, așa că nu uita să îți cumperi permisul de utilizare a drumului pentru a evita amenzi. Poți cumpăra vigneta maghiară pentru autostradă online de pe www.vigneta-ungaria.eu  sau la puncte fizice de-a lungul autostrăzilor și la punctele de trecere a frontierei. Cu toate acestea, pentru a te asigura că eviți penalitățile și greșelile în introducerea numărului tău de înmatriculare, îți recomandăm să cumperi vigneta maghiară pentru autostradă online, în doar 2 minute. 



EN DE RO HU SK