info Vignette

Voxinfo este distribuitor autorizat al National Payment Plc

Informatii plată

Cardul de credit este acceptat de OTP, banca principală din Ungaria

Intrați netulburat pe autostrăzile din Ungaria și în noul an!

Am intrat în ultima decadă a anului. Este recomandat să vă planificați și să vă pregătiți deja din timp viitoarele drumuri. Dacă îți planifici sau plănuiești o călătorie în Ungaria în noul an, află mai multe și documentează-te despre taxele de drum și vignetele obligatorii din Ungaria.
 

Tipuri de vignete de autostradă din Ungaria

Dacă vă aflați în Ungaria, trebuie să știți că majoritatea autostrăzilor și drumurilor expres sunt cu taxă. Înainte de a porni la drum, nu uitați să cumpărați o vignetă pentru a evita eventualele amenzi. Asigurați-vă că achiziționați vigneta de autostradă potrivită pentru categoria vehiculului dumneavoastră.

O vignetă de autostradă maghiară poate fi eliberată pentru mai multe durate. Înainte de a porni la drum, este posibil să doriți să calculați în prealabil ce tip de vignetă este cel mai avantajos pentru dumneavoastră. Pentru cei care sunt doar în trecere prin țară sau care plănuiesc o vacanță mai scurtă, vigneta de 10 zile poate fi cea mai practică alegere în acest moment, dar din martie ne putem aștepta la introducerea vignetei de o zi în Ungaria.

O vignetă regională poate fi benefică pentru cei care vizitează o regiune a țării în mod regulat. Acest tip de vignetă este valabilă din ziua achiziționării până la data de 31 ianuarie a anului următor. Cei care utilizează în mod regulat mai multe secțiuni de autostradă din Ungaria ar putea lua în considerare achiziționarea unei viniete anuale, care expiră, de asemenea, la 31 ianuarie a anului următor anului în cauză.

Pre-achiziția vignetelor, chiar din luna decembrie, pentru autostrăzile din Ungaria

Doriți să evitați să stați la coadă la începutul anului la punctele de vânzare de vignete? 
În calitate de client persoană juridică, ați dori să adăugați costul vignetei chiar în contabilitatea acestui an? Planificați-vă din timp și cumpărați-vă vigneta electronică online, chiar în acest an. Vânzarea vignetelor naționale anuale și județene din 2024 va începe în decembrie. Cu toate acestea, nu uitați că vignetele naționale anuale și județene pe care le cumpărați în decembrie sunt valabile doar de la 1 ianuarie și nu pot fi folosite în decembrie.  

Dacă doriți să faceți achiziția rapid și ușor, optați pentru achiziționarea online a vinietei electronice, care vă permite să obțineți autocolantul de autostradă pe care îl doriți cu doar câteva clicuri.



EN DE RO HU SK