info Vignette

Voxinfo este distribuitor autorizat al National Payment Plc

Informatii plată

Cardul de credit este acceptat de OTP, banca principală din Ungaria
Achiziţie rapidă a e-vinietei

Transcrierea vignetei

Transcrierea vignetei se poate face în cazul schimbării numărului de înmatriculare, furtului,schimbarea categoriei autovehiculului,trecerea greșită a numărului de înmatriculare sau trecerea greșită a însemnului de stat exclusiv de către Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt!

Relații cu publicul: +36 (36) 587-500   www.nemzetiutdij.hu

Transcrierea vignetei

Dacă autovehiculul este vândut, sau dreptul de folosire a acestuia încetează, dreptul de utilizare a vinietei poate fi cerută pentru alt autovehicul. În cazul vânzării și schimbării numărului de înmatriculare în vederea validării noului număr trebuie depusă talonul de verificare sau înștiințarea, trebuie prezentat talonul noului autovehicul pentru a demonstra apartenența la aceeași categorie de autovehicul. Trebuie prezentat contractul de vânzare–cumpărare sau orice alt act din care reiese încetarea dreptului de utilizare a autostrăzii.

În cazul în care posesorii celor două autovehicule se înțeleg, pentru a valida dreptul de folosire a autostrăzii pe noul număr de înmatriculare este de ajuns prezentarea taloanelor celor două autovehicule. Costul transcrierii este de 1470HUF.

Schimbarea numărului de înmatriculare

În cazul schimbării numărului de înmatriculare dreptul de utilizare a autostrăzii este transferat  la cerere pe noul număr  de către NÚSZ Zrt.

Furt, distrugere

În cazul în care autovehiculul a fost furat sau distrus , prin prezentarea dovezilor referitoare la aceste fapte NÚSZ Zrt. emite un nou bilet contra sumei de 1470 HUF.

Categorie greșită,modificare categorie

În cazul trecerii eronate a categoriei de autovehicul, NÚSZ Zrt. oferă posibilitatea modificării acesteia contra cost în biroul de relații cu clienții a societății.

Numărul de înmatriculare pe care se emite noua vinietă trebuie să se potrivească cu numărul menționat în talon. Se pot percepe taxe suplimentare

Număr de înmatriculare trecut greșit

Dacă s-a trecut greșit numărul de înmatriculare-cu până la trei caractere greșite-este posibilă corectarea greșelii în oficiul de relații cu publicul a NÚSZ Zrt.În acest sens trebuie prezentat talonul autovehiculului, biletul din care reiese dreptul de utilizare a autostrăzii. Costul modificării este de 1470 HUF/caracter. Vinieta va fi valabilă pe numărul corectat pe durata valabilității. Orice fel de neconcordanță trebuie corectată în cel mai scurt timp!

Însemn de stat trecut greșit

Dacă s-a trecut greșit  însemnul de stat este posibilă corectarea greșelii în oficiul de relații cu publicul a NÚSZ Zrt.În acest sens trebuie prezentat talonul autovehiculului, biletul din care reiese dreptul de utilizare a autostrăzii. Costul modificării este de 1470 HUF. Vigneta va fi valabilă pe  toată durata valabilității.

Relații cu publicul: +36 (36) 587-500   www.nemzetiutdij.hu

 

EN DE RO HU SK