info Vignette

Voxinfo este distribuitor autorizat al National Payment Plc

Informatii plată

Cardul de credit este acceptat de OTP, banca principală din Ungaria
Achiziţie rapidă a e-vinietei

Termeni și condiții

Termeni și condiții generale

Adresa: 1034, Budapesta, str. Bécsi, nr. 269

Cod fiscal:12180439-2-41

Nr. de înregistrare:01-09-562739

Clientul

care folosește serviciul  nostru electronic de cumpărare a vignetei, respectiv folosește această platformă acceptă termenii și condițiile generale privind protecția datelor

(http://autopalyamatrica.hu/adatvedelem)

Obiectul serviciului

Prestatorul de servicii asigură posibilitatea folosirii platformei de electronice www.autopalyamatrica.hu  cu toate serviciile sale.

Scopul termenilor și al condițiilor generale

Clientul poate apela la serviciile oferite de platforma electronică care face posibilă cumpărarea de vignete doar cu acceptarea Termenilor și condițiilor. Inițierea unui proces de achiziție a vignetei pe platformă reprezintă automat acceptarea Termenilor și condițiilor.

Obligațiile părților

Prestatorul de servicii asigură serviciile din momentul înregistrării sau din momentul plasării comenzii. Clientul este responsabil de valabilitatea datelor furnizate și nedivulgarea parolei folosite la înregistrare. Clientul este obligat să înștiințeze prestatorul de servicii cu privire la eventualele activități ilegale sesizate.

Modificarea, ștergerea comenzii

După confirmarea comenzii nu mai există posibilitatea modificării ulterioare ale acesteia.

Preachiziție de vinietă în 2024

Condițiile de valorificare a vignetelor naționale și județene cu valabilitatea de un an:

Valabilitatea vignetelor achiziționate în 2023 intră în vigoare începând cu 01. ianuarie 2024 și durează până la 31. ianuarie 2025.

Tarife

Tarifele referitoare la vignetele valorificate pe site-ul www.autopalyamatrica.hu

Comisionul aferent tranzacției reprezintă cheltuielile administrative ale prestatorului de servicii.

Tabelul conține tarifele vignetelor și cheltuielile administrative:

Tarife 2024

Categoria de prețZilnicSăptămânalLunarAnualJudețean
 D15 150 Ft+ 410 Ft6 400 Ft+ 500 Ft10 360 Ft+ 640 Ft57 260 Ft+ 2 240 Ft6 660 Ft+ 540 Ft
 D1M2 570 Ft+ 270 Ft3 200 Ft+ 350 Ft5 180 Ft+ 450 Ft57 260 Ft+ 2 240 Ft6 660 Ft+ 540 Ft
 D27 310 Ft+ 460 Ft9 310 Ft+ 540 Ft14 670+ 750 Ft81 280 Ft+ 2 720 Ft13 330 Ft+ 770 Ft
 U5 150 Ft+ 410 Ft6 400 Ft+ 500 Ft10 360 Ft+ 640 Ft57 260 Ft+ 2 240 Ft6 660 Ft+ 540 Ft

 

Condiții de plată

Clientul poate opta pentru plata prin card bancar sau prin ordin de plată în momentul plasării comenzii.

Tranzacția reușită nu înseamnă automat și dreptul de utilizare a autostrăzii.

Sistem de plată cu card bancar

Plata cu cardul bancar oferita de VoxPay foloseste sistemul de acceptare card SimplePay al OTP Mobil Kft., precum si sistemul de acceptare card al Borgun si Barion.

În cazul plăților cu cardul Barion, Barion Payment Zrt., care prestează serviciul, este o instituție aflată sub supravegherea Băncii Magyar Nemzeti, numărul licenței: H-EN-I-1064/201

În toate cazurile, Cumpărătorul va fi informat cu privire la plata reușită prin aceleași canale ca și pentru plățile tradiționale cu cardul bancar.

Am citit această informație, le recunosc și le accept conținutul.

Condițiile facturării

Prin comanda și plata electronică sistemul emite factură cu TVA doar dacă clientul bifează căsuța respectivă. În cazul în care clientul nu dorește factură, acesta nu poate fi emisă ulterior plății.

Factura este emisă în format PDF. Acesta poate fi vizualizată și imprimată imediat după tranzacția reușită. Factura astfel emisă este valabilă, poate fi folosită la contabilitate și îndeplinește condițiile prevăzute Reglementării 23/2017 (30.VI.) NMG.

Datele de acces la factură( nu factura!) vor fi indicate, așadar factura poate fi imprimată oricând.

Clientul ia cunoștință de faptul că imprimarea este de datoria sa, prestatorul  VoxInfo  nu își asumă responsabilitatea trimiterii acestuia prin poștă.

Pe parcursul plasării comenzii, prin acceptarea Termenilor și condițiilor, clientul ia cunoștință de faptul că este dator cu imprimarea facturii și acceptă condițiile referitoare la client.

Cumpărătorul acceptă faptul că factura este emisă în limba  engleză și că sumele de pe factură sunt exprimate în HUF.
Pe factură figurează – la fel ca și pe pagina web – și cursul de schimb HUF/EUR.

Înregistrare (nu este obligatoriu)

Înregistrarea este posibilă doar prin menționarea adresei de mail și alegerea unei parole. Sistemul  nu validează adresa de e-mail introdusă.

Prin înregistrare opțiunea plății recurente cu cardul devine posibilă.

Sistemul, la intrarea în cont afișează datele introduse anterior și după eventualele modificări vigneta poate fi cumpărată printr-un singur click.

Clientul poate vizualiza tranzacțiile anterioare în fila ”Comenzile anterioare”

Excluderea revânzării

Pe site-ul  www.autopalyamatrica.hu pot cumpăra exclusiv vignete pe numele lor respectând reglementările menționate pe site. Nu pot revinde produsele achiziționate unor terțe părți. Prestatorul de servicii are dreptul de a înceta orice colaborare cu clientul în momentul în care constată orice acțiune frauduloasă a acestuia.

Alte reglementări referitoare la cumpărarea de vignete

În cazul plasării comenzii, tranzacția reușită nu înseamnă automat și dreptul de utilizare a autostrăzii.

În cazul în care nu primiți dovada p,lății pe adresa de e-mail specificată, sau nu apare în motorul de căutare imediat după o tranzacție reușită, vă rugăm să contactați biroul de relații cu clienții. Dacă utilizași autostrada fără dovada plății, eventualele costuri suplimentare ce decurg din aceasta vor fi suportate de client și prestatorul nu își asumă responsabilitatea pentru acest fapt!

Conform reglementărilor în vigoare secțiunile de drum cu plată pot fi accesate exclusiv pe bază de vignetă, deci trebuie să ne asigurăm că am achiziționat vinieta înainte de călătorie. Vigneta cumpărată ulterior nu are caracter retroactiv, deci vigneta cumpărată ulterior folosirii autostrăzii este însoțită de obligativitatea achitării unei suprataxe.

Despre contractul dintre părți și dreptul de retragere

Prestatorul de servicii începe prestarea de servicii imediat după comanda reușită. Din acest motiv clientul nu este îndreptățit să beneficieze de dreptul de retragere, conform Reglementării 45/2014.(26.II).

Accesibilitatea prestatorului.

Serviciul prestatorului poate fi accesat atât din țară cât și din străinătate.

Valabilitatea Termenilor și condițiilor generale.

Prestatorul de servicii își rezervă dreptul de a efectua modificări privind Termenii și condițiile contractului. Valabilitatea acestor modificări intră în vigoare în momentul publicării lor.

Termenii și condițiile rămân valabile pe toată perioada contractată.

Durata contractului, rezilierea.

Părțile încheie contractul pe perioadă nedeterminată. Clientul poate rezilia contractul prin cererea de ștergerea datelor sale trimisă pe adresa info@voxinfo.hu de pe adresa de e-mail cu care s-a înregistrat. Operatorul șterge datele în cinci zile de la depunerea cererii. În cazul ștergerii contului, este ștearsă înregistrare, însă datele clientului referitoare la cumpărare, facturile , dovezile rămân neșterse. prestatorul de servicii are dreptul de a înceta orice activitate cu clientul în momentul în care acesta întreprinde orice activitate frauduloasă. Modificarea prezentului contract poate fi efectuată de prestator, în acest caz el având obligația de a înștiința prin e-mail clientul de aceste modificări în termen de 15 zile. Clientul trebuie să accepte –prin accesarea contului-condițiile modificate ale contractului.


EN DE RO HU SK
Această pagină folosește cookie-uri în scopul îmbunătățirii serviciilor. Alte informații