info Vignette

Voxinfo este distribuitor autorizat al National Payment Plc

Informatii plată

Cardul de credit este acceptat de OTP, banca principală din Ungaria

 

Achiziţie rapidă a e-vinietei

Termeni și condiții

Termeni și condiții generale

Adresa: 1034, Budapesta, str. Bécsi, nr. 100

Cod fiscal:12180439-2-41

Nr. de înregistrare:01-09-562739

Clientul

care folosește serviciul  nostru electronic de cumpărare a vignetei, respectiv folosește această platformă acceptă termenii și condițiile generale privind protecția datelor

(http://autopalyamatrica.hu/adatvedelem)

Obiectul serviciului

Prestatorul de servicii asigură posibilitatea folosirii platformei de electronice www.autopalyamatrica.hu  cu toate serviciile sale.

Scopul termenilor și al condițiilor generale

Clientul poate apela la serviciile oferite de platforma electronică care face posibilă cumpărarea de vignete doar cu acceptarea Termenilor și condițiilor. Inițierea unui proces de achiziție a vignetei pe platformă reprezintă automat acceptarea Termenilor și condițiilor.

Obligațiile părților

Prestatorul de servicii asigură serviciile din momentul înregistrării sau din momentul plasării comenzii. Clientul este responsabil de valabilitatea datelor furnizate și nedivulgarea parolei folosite la înregistrare. Clientul este obligat să înștiințeze prestatorul de servicii cu privire la eventualele activități ilegale sesizate.

Modificarea, ștergerea comenzii

După confirmarea comenzii nu mai există posibilitatea modificării ulterioare ale acesteia.

Preachiziție de vinietă în 2018

Condițiile de valorificare a vignetelor naționale și județene cu valabilitatea de un an:

Valabilitatea vignetelor achiziționate în 2018 este intră în vigoare începând  cu 01. ianuarie 2019 și durează până la 31.ianuarie 2020

Tarife

Tarifele referitoare la vignetele valorificate pe site-ul www.autopalyamatrica.hu

Comisionul aferent tranzacției reprezintă cheltuielile administrative ale prestatorului de servicii.

Tabelul conține tarifele vignetelor și cheltuielile administrative:

Costul vignetelor de 10 zile s-a modificat începând cu 1 octombrie 2018

Categoria de preț Săptămânal Lunar Anual 6 luni28 680 HUF Județean
D1 3 500HUF+190 HUF 4 780 HUF+190 HUF 42 980 HUF+1.480 HUF -28 680 HUF+900 HUF 5 000 HUF+280 HUF
D1M 1 470 HUF+110 HUF 2 500 HUF+150 HUF - - -
D2 7 000 HUF+250 HUF 9 560 HUF+330 HUF 42 980 HUF+1 480 HUF - 10 000 HUF+330 HUF
B2 15 500 HUF+450 HUF 21 975 HUF+680 HUF 199 975 HUF+5 950 HUF - 20 000 HUF+660 HUF
U 3 500 HUF+200 HUF 4 780 HUF+ 42 980 HUF
+1 480 HUF
- 5 000 HUF+280 HUF

 

Condiții de plată

Clientul poate opta pentru plata prin card bancar sau prin ordin de plată în momentul plasării comenzii.

Tranzacția reușită nu înseamnă automat și dreptul de utilizare a autostrăzii.

Condițiile facturării

Prin comanda și plata electronică sistemul emite factură cu TVA doar dacă clientul bifează căsuța respectivă. În cazul în care clientul nu dorește factură, acesta nu poate fi emisă ulterior plății.

Factura este emisă în format PDF. Acesta poate fi vizualizată și imprimată imediat după tranzacția reușită. Factura astfel emisă este valabilă, poate fi folosită la contabilitate și îndeplinește condițiile prevăzute Reglementării 23/2017 (30.VI.) NMG.

Datele de acces la factură( nu factura!) vor fi indicate, așadar factura poate fi imprimată oricând.

Clientul ia cunoștință de faptul că imprimarea este de datoria sa, prestatorul  VoxInfo  nu își asumă responsabilitatea trimiterii acestuia prin poștă.

Pe parcursul plasării comenzii, prin acceptarea Termenilor și condițiilor, clientul ia cunoștință de faptul că este dator cu imprimarea facturii și acceptă condițiile referitoare la client.

Cumpărătorul acceptă faptul că factura este emisă în limba  engleză și că sumele de pe factură sunt exprimate în HUF.
Pe factură figurează – la fel ca și pe pagina web – și cursul de schimb HUF/EUR.

Înregistrare (nu este obligatoriu)

Înregistrarea este posibilă doar prin menționarea adresei de mail și alegerea unei parole. Sistemul  nu validează adresa de e-mail introdusă.

Prin înregistrare opțiunea plății recurente cu cardul devine posibilă.

Sistemul, la intrarea în cont afișează datele introduse anterior și după eventualele modificări vigneta poate fi cumpărată printr-un singur click.

Clientul poate vizualiza tranzacțiile anterioare în fila ”Comenzile anterioare”

Excluderea revânzării

Pe site-ul  www.autopalyamatrica.hu pot cumpăra exclusiv vignete pe numele lor respectând reglementările menționate pe site. Nu pot revinde produsele achiziționate unor terțe părți. Prestatorul de servicii are dreptul de a înceta orice colaborare cu clientul în momentul în care constată orice acțiune frauduloasă a acestuia.

Alte reglementări referitoare la cumpărarea de vignete

În cazul plasării comenzii, tranzacția reușită nu înseamnă automat și dreptul de utilizare a autostrăzii.

În cazul în care nu primiți dovada p,lății pe adresa de e-mail specificată, sau nu apare în motorul de căutare imediat după o tranzacție reușită, vă rugăm să contactați biroul de relații cu clienții. Dacă utilizași autostrada fără dovada plății, eventualele costuri suplimentare ce decurg din aceasta vor fi suportate de client și prestatorul nu își asumă responsabilitatea pentru acest fapt!

Conform reglementărilor în vigoare secțiunile de drum cu plată pot fi accesate exclusiv pe bază de vignetă, deci trebuie să ne asigurăm că am achiziționat vinieta înainte de călătorie. Vigneta cumpărată ulterior nu are caracter retroactiv, deci vigneta cumpărată ulterior folosirii autostrăzii este însoțită de obligativitatea achitării unei suprataxe.

Despre contractul dintre părți și dreptul de retragere

Prestatorul de servicii începe prestarea de servicii imediat după comanda reușită. Din acest motiv clientul nu este îndreptățit să beneficieze de dreptul de retragere, conform Reglementării 45/2014.(26.II).

Accesibilitatea prestatorului.

Serviciul prestatorului poate fi accesat atât din țară cât și din străinătate.

Valabilitatea Termenilor și condițiilor generale.

Prestatorul de servicii își rezervă dreptul de a efectua modificări privind Termenii și condițiile contractului. Valabilitatea acestor modificări intră în vigoare în momentul publicării lor.

Termenii și condițiile rămân valabile pe toată perioada contractată.

Durata contractului, rezilierea.

Părțile încheie contractul pe perioadă nedeterminată. Clientul poate rezilia contractul prin cererea de ștergerea datelor sale trimisă pe adresa info@voxinfo.hu de pe adresa de e-mail cu care s-a înregistrat. Operatorul șterge datele în cinci zile de la depunerea cererii. În cazul ștergerii contului, este ștearsă înregistrare, însă datele clientului referitoare la cumpărare, facturile , dovezile rămân neșterse. prestatorul de servicii are dreptul de a înceta orice activitate cu clientul în momentul în care acesta întreprinde orice activitate frauduloasă. Modificarea prezentului contract poate fi efectuată de prestator, în acest caz el având obligația de a înștiința prin e-mail clientul de aceste modificări în termen de 15 zile. Clientul trebuie să accepte –prin accesarea contului-condițiile modificate ale contractului.

 

EN DE RO HU
Această pagină folosește cookie-uri în scopul îmbunătățirii serviciilor. Alte informații