info Vignette

Voxinfo este distribuitor autorizat al National Payment Plc

Informatii plată

Cardul de credit este acceptat de OTP, banca principală din Ungaria

Vine vigneta de autostradă maghiară de o zi!

Îndeplinind cerințele reglementărilor UE, Ungaria va introduce începând cu martie 2024 vinieta autostradală valabilă o zi. Prețurile vignetei pentru anul viitor au fost deja publicate, așa că dacă călătorești des prin Ungaria sau ai planuri să mergi acolo, este întotdeauna recomandabil să fii pregătit! 

Prețurile vignetei autostrăzii maghiare pentru anul 2024 au crescut în urma inflației, astfel că prețul vinieta valabile o zi în categoria D1 va fi de 5.150 de forinți, și va fi introdus începând cu 1 martie 2024. 

 

Perioada de valabilitate 

Comparativ cu perioada de valabilitate a vignetei existente, durata vignetei pentru o zi diferă. În timp ce vignetele anuale, lunare, județene și săptămânale (10 zile) expiră la ora 24 în ziua de expirare, vinieta valabilă o zi va fi în vigoare continuu timp de 24 de ore. 

Este crucial să fim atenți la perioada de valabilitate, deoarece este ușor să depășim intervalul de timp și să primim imediat o amendă. Acest lucru poate fi evitat atunci când achiziționăm vinieta online, deoarece sistemul va trimite notificări în timp util cu privire la expirarea vinietai. 

 

Excursii în Ungaria 

Vinieta valabilă o zi este o alegere ideală pentru călătorii tranzit, potrivită pentru călătoriile ocazionale sau ca supliment pentru călătoriile care durează mai mult de 10 zile, în plus față de vinieta săptămânală. Poate servi și ca soluție dacă intrăm accidental pe o autostradă cu taxă, deoarece achiziționarea ei în decurs de 60 de minute ne poate ajuta să evităm amenda.



EN DE RO HU SK