info Vignette

Voxinfo este distribuitor autorizat al National Payment Plc

Informatii plată

Cardul de credit este acceptat de OTP, banca principală din Ungaria

Ungaria pe patru roți

În țările europene, inclusiv în Ungaria, călătorii se pot întâlni cu autostrăzi cu plată, pe care le pot achita cu un sistem de vinieta bazat pe timp. Pe lângă starea tehnică a mașinii, este important să obținem și vinieta pentru călătorie în interesul unei călătorii sigure, pe care o putem face la benzinării, online și prin aplicații mobile. 

Ungaria este o destinație turistică foarte populară, deoarece cine nu ar vrea să simtă pulsul Europei în același ritm, să guste cele mai fine arome, să descopere arhitectura minunată și, desigur, să încerce pălincă. În timpul aglomerației de vară, când toată lumea își petrece vacanța și face excursii, merită să folosiți autostrăzile, deoarece astfel se pot evita blocajele și accidentele datorită vitezei ridicate. Este important să verificați starea tehnică a mașinii înainte de călătorie și să păstrați întotdeauna o distanță de siguranță și, desigur, să nu gustați celebrul pălincă înainte de a conduce! 

Dacă planificați o vacanță cu mașina în Ungaria sau dacă tranzitați țara, informația cea mai importantă este că majoritatea autostrăzilor din Ungaria sunt cu plată. Acestea includ M1, M2, M3, M4, M5, M51, M6, M7 și anumite secțiuni ale M0. Pe autostrăzi, viteza maximă permisă este de 130 km/oră, pe drumurile expres 110 km/oră, în afara zonelor locuite 90 km/oră și în zonele locuite 50 km/oră, însă trebuie să fiți atenți, deoarece începând cu 1 mai, practica toleranței la limita de viteză a fost eliminată, ceea ce înseamnă că valoarea afișată de aparatul de măsură este luată în considerare fără corecție pe locație, deci trebuie să fiți foarte atenți la limitele de viteză! De aceea, este important să ne informăm despre limitele de viteză înainte de vacanță, despre opțiunile de plată și să achiziționăm vinieta pentru autostradă. 

Vinieta pentru autostradă poate fi achiziționată prin intermediul aplicațiilor mobile, site-ului web și în magazine fizice de-a lungul drumului, însă, pentru a evita sancțiunile, vă recomandăm să achiziționați vinieta online. Avantajul achiziționării online este că nu este necesară înregistrarea, trebuie doar să selectați categoria corectă de vehicul, să completați datele și puteți călători în siguranță, fără să vă faceți griji cu privire la amenzile. Vă reamintim că vinietele pentru autostradă achiziționate de pe site-ul web sunt valabile numai în teritoriul Ungariei. EN DE RO HU SK
Această pagină folosește cookie-uri în scopul îmbunătățirii serviciilor. Alte informații