info Vignette

Voxinfo este distribuitor autorizat al National Payment Plc

Informatii plată

Cardul de credit este acceptat de OTP, banca principală din Ungaria

Orașe maghiare accesibile pe autostradă

În afara capitalei Ungariei, există multe orașe maghiare care merită vizitate, și explorarea lor vă poate oferi multe experiențe noi. Am adunat patru orașe maghiare ușor accesibile pe care le puteți vizita în vacanță.  

Ungaria are un peisaj frumos și ușor accesibil pe autostradă. Iată câteva orașe la care este ușor de ajuns într-o excursie cu mașina.  

 

Győr 

Győr este un oraș bogat în atracții, cu multe locuri istorice, parcuri și străzi pietonale fermecătoare de explorat. Orașul are o infrastructură de transport excelentă, datorită poziției sale geografice avantajoase. Este ușor accesibil prin autostrada M1, dar există o taxă de utilizare a autostrăzii, care poate fi răscumpărată prin cumpărarea unui autocolant de autostradă. Abțibildul poate fi cumpărat de la benzinării, online de pe site sau prin intermediul unei aplicații mobile.  

Eger 

Principalul acces la oraș se face dinspre autostrada M3, care necesită, de asemenea un autocolant de autostradă. În Eger puteți explora ruinele Castelului Eger și frumusețea regiunii viticole, unde puteți degusta unicul sânge de taur din Eger. Cu toate acestea, aveți grijă, deoarece în Ungaria există zero toleranță pentru alcool la volan!  

Szeged 

Cel mai mare oraș din Marea Câmpie de Sud, Szeged este un loc minunat pentru plimbări în oraș și în parcuri. Este cunoscut și sub numele de "orașul soarelui", deoarece primește cel mai mult soare din Ungaria, ceea ce îl face o destinație turistică excelentă. Orașul de pe malul râului Tisza este cel mai ușor de accesat prin intermediul autostrăzii M5, dar pentru a evita amenzile, cumpărați-vă autocolantul de autostradă înainte de a călători!  

Siófok 

Un oraș situat pe malul sudic al lacului Balaton, Siófok este un loc minunat pentru vacanța de vară și are multe atracții turistice. Cel mai simplu mod de a ajunge acolo este prin autostrada M7, dar în timpul sezonului turistic este important să vă planificați traseul și să vă cumpărați autocolantul online.  

 

Informații de călătorie importante 

  • Verificați întotdeauna starea tehnică a mașinii dumneavoastră și valabilitatea documentelor dumneavoastră 
  • Acordați o atenție sporită limitelor de viteză din cauza restricțiilor din luna mai 
  • Este important să faceți pauze regulate atât pentru călătoriile mai lungi, cât și pentru cele mai scurte 
  • Asigurați-vă că aveți suficienți bani lichizi, în cazul în care nu puteți plăti cu cardul de credit la o locație 
  • Nu uitați să vă cumpărați autocolantul de autostradă maghiar 
  • Faceți clic aici pentru informații despre categoriile de autocolante de autostradă din Ungaria și aici pentru prețuri. 


EN DE RO HU SK